Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. listopadu 2017 14:59
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Homosexuální lvy chtějí v Keni poslat na terapii. Chování prý odpozorovali od gay návštěvníků národního parku nebo je posedli démoni

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nevinní lvi to v Keni nemají jednoduché.

Ve světových médiích se nedávno objevily záběry londýnského fotografa Paula Goldsteina, který se vydal do Keni, aby tam provedl zvědavé turisty národním parkem Masai Mara. Při procházení parkem Paul zahlédl dvojici lvů, kteří si byli očividně blízcí a nakonec skončili v intimním spojení, což se mu podařilo vyfotografovat a ve světě svými záběry vyvolal různorodé reakce. Homosexuální chování u lvů přitom není nevídaným jevem a po celém světě byly zaznamenány případy sexuálního aktu mezi dvěma samci, což však nedokáže pochopit ani přijmout muž, který je v Keni zodpovědný za cenzuru filmů a seriálů.

Ezekiel Mutua se k případu homosexuálních lvů stihl vyjádřit a kdyby šlo o známého komika, možná bychom se i zasmáli, jenže nejsmutnější na jeho výrocích je to, že je myslel vážně. Doktor Mutua se vyjádřil, že lvy by nejraději poslal na terapii k psychologovi, aby zjistil, jak se jim homosexuální chování mohlo dostat do hlav. Následně obvinili návštěvníky národního parku z toho, že před lvy museli praktikovat homosexuální hrátky a zvířata to od nich odpozorovala, přičemž argumentoval tím, že jinak to proběhnout nemohlo, protože lvi přece televizi nesledují a on by i tak nikdy nedovolil promítání homosexuálního materiálu v seriálech ani filmech. Jeho dalším vysvětlením bylo, že lvy posedli démoni a nakonec zpochybnil i to, že šlo skutečně o dva samce, ale to už ho zřejmě nikdo nebral vážně.


Domů
Sdílet
Diskuse