Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. listopadu 2017 12:21
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Je lepší smažené kuře za 17 nebo 500 dolarů? Hříšně luxusní život naráží na všední realitu ve zdařilé sérii od BuzzFeedu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pokud si připlatíš, vše ve tvém životě může vypadat jinak.

Portál BuzzFeed zanechal a neustále zanechává ve světě internetové tvorby obrovskou stopu, kterou se již snažilo napodobit spoustu webů, ale nikdy to nedotáhli na dostatečně vysokou úroveň. Kromě tradičních kvízů a článků o celebritách má BuzzFeed bohaté zastoupení i v oblasti tvorby videa, protože na YouTube bys našel možná i desítky různých kanálů tohoto portálu, a na několika z nich již delší dobu běží série s názvem Worth It. Velmi jednoduchý koncept proměnili dva hlavní protagonisté v jednu z nejsledovanějších sérií na celém internetu, přičemž každá epizoda sestává z toho, že se oba vydávají otestovat jídlo či jednotlivé součásti životního stylu.

Na jedné straně se nacházejí pochoutky a předměty v rozumné hodnotě, kterou by byl ochotný zaplatit snad každý z nás, ale následně se dostávají do střední kategorie a nakonec do té nejvyšší, kde už z cen a cifer člověku přestává fungovat mozek. Obyčejné smažené kuře se tak změní z laciné pochoutky na exkluzivní pokrm s kaviárem a lidé si tyto testy očividně náramně užívají, protože jednotlivé epizody pravidelně dosahují hranice 10 milionů zhlédnutí. Pokud sw podíváš na jednu z nich, pak tě zřejmě zaujme i další a nakonec se probereš o dvě hodiny později s pocitem, že víš, jak vypadá jedlé zlato a kde bys sehnal nejdražší těstoviny ve Spojených státech amerických.

Domů
Sdílet
Diskuse