Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2017 v 8:56
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Opilou přítelkyni odmaloval a také jí vyčistil zuby před tím, než ji uložil do postele. Internet se zamiloval do pozorného přítele

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ukázka vztahu, který skutečně stojí za všechny peníze.

Základem každého stabilního a šťastného vztahu je vzájemná důvěra a ztráta zbytečných zábran. Celou přednášku by ti o tom dokázali dát dva zamilovanci z americké Kalifornie, kteří se nečekaně stali hvězdami internetu díky roztomilým videím z Twitteru. James a Michelle spolu chodí už více než tři roky, a tak před sebou nemají žádné tajemství, což se krásně potvrdilo před pár dny. Vydali se společně na večírek, jenže James se obětoval jako řidič a celý večer se vyhýbal alkoholu, aby pak mohl kamarády odvážet domů a nakonec se vrátit i pro svou přítelkyni. Ona se mezitím  pořádně opila, a proto musel zachovat chladnou hlavu a odnést ji prakticky až do postele, protože sama nebyla schopna vykonávat žádnou aktivitu.

Už v minulosti přitom James sdílel na Twitteru pár romantických skutků, které pro svou přítelkyni udělal, a tak ho napadlo, že by i celé ukládání své opilé přítelkyně do postele mohl natočit. Vzniklo z něj pár videí, na kterých se opilá Michelle spokojeně usmívá, když jí James čistí zuby a následně se stará také o to, aby si šla lehnout bez make-upu. Ona o tom sice nevěděla, ale když je druhý den ráno uviděla, hned mu dovolila, aby je nahrál na Twitter a pak měly věci rychlý spád. Desítky tisíc lidí se zamilovaly do toho, jak se ke své přítelkyni James chová a okamžitě si získal fanynky, které by si ho nejraději hned ukradly do svých životů.  



Domů
Sdílet
Diskuse