Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2017 23:15
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Eminem zaskočil internet skladbami z nového alba. Jména jako Ed Sheeran vyvolala mezi dlouholetými fanoušky vážné pochybnosti

HUDBA ED SHEERAN EMINEM
Uložit Uložené

Americký raper spoustu lidí výrazně zklamal.

V kuloárech se o tom šeptalo už dlouhé týdny a nakonec to na svém Twitteru potvrdil i samotný Eminem. Nejnovější album legendárního amerického rapera dostalo název Revival, na pulty obchodů přijde již 15. prosince, a i když má Eminem stále miliony věrných fanoušků, spoustu z nich po zveřejnění seznamu skladeb zaskočil.

Eminem přidal na svůj Twitter jen fotografii zadní strany budoucího alba a jako popis přidal jen datum 15. 12., což lidi zřejmě zajímalo mnohem méně než fakt, že album obsahuje skladby s interprety jako Ed Sheeran, Alicia Keys, Pink či X Ambassadors, což jsou jména, která by většina lidí na albu jednoho z nejlepších raperů všech dob určitě nečekala. Tracklist je přitom ještě i velmi zmatečně navržen, protože na některých řádcích se nacházejí až tři písničky a na dalších zase jen jedna, ale design samozřejmě fanoušky na internetu až tak nezajímal.

Mezi reagujícími uživateli se strhla zajímavá debata o tom, co to se svou kariérou Eminem udělal, když si na album zavolal Eda Sheerana, a zatímco jedna skupina fanoušků volbu obhajovala progresivním přístupem k hudbě, dlouholetí fanoušci nemohli věřit tomu, na co se dívají, a pár z nich rovnou prohlásilo, že celé album budou pravděpodobně ignorovat.


Domů
Sdílet
Diskuse