Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. prosince 2017 14:02
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Maličkosti jsou ve vztazích to nejkrásnější. Roztomilé ilustrace tě vezmou za oponu, kde se odehrávají ty nejintimnější momenty

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Je pravdou, že maličkosti jsou často v životě nejdůležitější.

Vztahy dokáží být komplikované, krásné i depresivní, ale pokud dva zamilovaní na chvíli zapomenou na své problémy a soustředí se jen na vlastní city, pak snad neexistují hezčí momenty. Určitě to nemusíme vysvětlovat umělkyni Amandě Oleander, protože Amanda už měsíce posouvá svou tvorbu dopředu a zaměřuje se právě na roztomilé momenty, které bys na veřejnosti příliš často nezahlédl, ale pokud se už dva lidé cítí ve společnosti toho druhého zcela přirozeně, bourají se všechny hranice a zábrany.

V té chvíli nezáleží na tom, zda si žena zapomněla oholit nohy nebo zda má muž na své tváři vyrážku, protože společnými silami takto nenápadně za oponou vlastního vztahu vyřeší jakoukoliv výzvu, která se před ně postaví. Láska je na jedné straně sice velmi křehká, avšak čím blíže se k sobě dva lidé dostanou, tím pevnější je jejich pouto.

Domů
Sdílet
Diskuse