Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2018 19:14
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Fedorovi závidí práci mnoho mužů. Fotí odvážné ženy pro obrovské značky

REFRESHER
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let
a chci zobrazit obsah
zpět na hlavní stránkuZpět

Moskevský fotograf si do svých záběrů zve opravdu přitažlivé ženy.

Často můžeme na plakátech, bannerech, billboardech či například v televizi vidět polonahou ženu vedle nějakého produktu. Ženská krása a tělo se v reklamě používají již pořádně dlouho a někdo musí všechny ty záběry samozřejmě i fotit.

Jedním z těchto lidí je například fotograf Fedor Shmidt, který si ze všeho dělá srandu i jeho sloganem: „Pokud chceš něco prodat, dej k tomu nahou ženu.“ Své zaměstnání a dovednosti však bere vážně, což dokazuje i množství spoluprací se značkami jako Lexus, Jaguar, Sony či Maxim.

Fedor Shmidt tak rozhodně není neznámé jméno a nutno uznat, že si pro své účely zve opravdu přitažlivé dámy. Ty mu také pomáhají dosáhnout popularity na Instagramu, což ocenilo už přes půl milionu followerů.

Fedor už na Instagramu přiznal, že se při focení jedné z dam i společně opili. To mu možná pomáhá ještě více podnítit kreativitu, protože právě na ní si Fedor zakládá.

Domů
Sdílet
Diskuse