Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. března 2018 20:13
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Otce inspiroval vypracovaný syn, tak své tělo proměnil na modlu. Začali společně cvičit a dnes je považují za sourozence

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Stačí mít pevnou vůli a i v pokročilém věku lze dosáhnout změny.

Přibližně před dvěma lety si Roberto Casarotto řekl, že se nechá inspirovat svým synem. Právě syn se začal profesionálněji věnovat posilování a bodybuildingu, díky čemuž si vyrýsoval postavu. Snažil se účastnit soutěží a výrazně překopal svůj životní styl i s jídelníčkem, což nakonec otce Roberta přimělo, aby ho následoval.

I když obvykle synové kráčejí ve šlépějích otců, Roberto neměl problém navštěvovat posilovnu a radoval se i z toho, že se svým potomkem tráví mnohem více času. Stefan mu blíže vysvětlil, jak je třeba upravit jídelníček a pomáhal mu i při výběru správných cviků, díky čemuž na něm byla o pár měsíců viditelná obrovská změna. Roberto si nezapomněl založit i Instagram, kde pravidelně zveřejňuje fotky nejen ze soukromí, ale i ze soutěží. Před více než půl rokem sdílel porovnávající fotografii, kde měl už 77 kilogramů.

Oproti únoru minulého roku to byl obrovský posun, protože zhubl 12 kilo, a kdyby ses na Roberta podíval dnes, možná bys ani nevěřil vlastním očím. Největším zadostiučiněním jsou pro Roberta situace, kdy ho kolegové na soutěžích považují za bratra jeho vlastního syna. Vždy se jen usměje a poděkuje mu za to, že ho ke cvičení přiměl.

Domů
Sdílet
Diskuse