Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2018 20:34
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Sylvester Stallone dělá v 71 letech shyby se 45kilogramovou činkou. Za kondici legendárního herce by se nemuseli stydět ani mladí muži

ZAJÍMAVOSTI SYLVESTER STALLONE
Uložit Uložené

V nejbližších letech bychom ho ještě měli vidět v několika filmech.

Sylvester Stallone se už navždy zapsal do srdcí všech milovníků filmů jako Rambo či Rocky. Ani v pokročilém věku však nezahálí a neustále pracuje na své formě. Na Instagram pravidelně přidává fotografie a videa z posilovny, kde zvedá činky a snaží se zlepšovat svou kondici, avšak nejnovější video ho zachycuje v momentech, které by mu mohli závidět i dnešní dvacátníci.

71letý herec si na své tělo připevnil 45kilogramovou činku a začal dělat shyby. Nešlo to snadno, ale Sylvester to zvládl a kdyby si otevřel komentáře pod příspěvkem na svém profilu, zřejmě by obdiv a chválu od fanoušků četl až do zítřka. Legendární herec přitom ani dnes nepřestává aktivně působit na stříbrných plátnech a v příštích letech by se měl objevit v několika filmech.

Stallone pracuje i na pokračování filmu Creed a druhý díl dostane i film Escape Plan, takže herec očividně má dostatek důvodů k tomu, aby své volné chvíle trávil právě v posilovně. Je až neuvěřitelné sledovat, co dokáže lidské tělo, pokud dostává potřebnou péči.

 

Another easy workout! You’re only as old as you and your joints feel!LOL

Příspěvek sdílený Sly Stallone (@officialslystallone),

Domů
Sdílet
Diskuse