Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. března 2018 23:14
Čas čtení 0:00
Martin Mičuda

Famózní 460koňové BMW M4 CS se v parádním videu ukázalo v tom nejlepším světle

TECH
Uložit Uložené

Známý výrobce olejů má na kontě další povedený vizuál.

Reklamní spoty ze strany výrobce motorových olejů Pennzoil jsme tu už nejednou měli, protože zdaleka nejde o první video tohoto druhu. Jak už tušíte, i tentokrát je v hlavní roli strhující akce, skvělé záběry a samozřejmě špičkový stroj. V nejnovější reklamě totiž září BMW M4 CS, čili vyšperkovaná verze tradičního sportovního zástupce střední třídy. Pod jeho kapotou pracuje řadový 3litr s výkonem 460 koní a pro úplnost dodáme, že na zadní kola je síla posílána prostřednictvím dvouspojkové převodovky M DCT.

Žlutý exemplář odkazující na firemní identitu uniká ze slavného okruhu Nürburgring. Za jeho volantem sedí Rhys Millen, který díky efektním záběrům a zdařilé jízdě předvádí slušný zážitek. Ostatně, posuďte sami, my už jen dodáme, že za opětovnou přítomností vozidla značky BMW v reklamě od firmy Pennzoil stojí rozsáhlá spolupráce. Jde totiž o doporučeného výrobce olejů pro bavoráky v rámci USA.

Domů
Sdílet
Diskuse