Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2018 16:54
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Vietnamská letecká linka je plná polonahých dívek. Letušky v bikinách už budou obsluhovat i letadla do Indie

ZAJÍMAVOSTI VIETNAM
Uložit Uložené

VietJet Air má opravdu zajímavou marketingovou strategii.

V posledních letech jsou stále populárnější lowcostové letecké společnosti, které nabízejí spoj do jiné země jen za několik stovek korun. Mezi konkurencí se každá z nich snaží zaujmout co nejnižšími cenami a přidanými drobnými hodnotami. Vietnamská společnost se na to podívala z úplně jiného hlediska. Cestujícím občas v rámci marketingových aktivit zpříjemňují let polonahé letušky. Společnost VietJet Air se však rozšiřuje už i do Indie a na tomto letu se letušky v bikinách stanou pravidelností.

Plán spojit Indii s Vietnamem oznámila zakladatelka Nguyen Thi Phuong Thao na 45. výročí vzájemných diplomatických vztahů. Lety z Dillí do Hočiminova města se již v létě stanou realitou. Využívání ženského těla však této společnosti ani náhodou není cizí a letušky v bikinách tvoří nejdůležitější součást jejich marketingové komunikace. Nechybí přitom ani kalendář s polonahými zaměstnankyněmi.

Domů
Sdílet
Diskuse