Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. dubna 2018 15:28
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Sleduj od rána do večera seriály na Netflixu a nech si za to platit. Společnost hledá zaměstnance na pozici snů

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Netflix nabízí zaměstnání snů pro mnoho lidí.

Studuješ na vysoké škole, abys v budoucnu mohl uspět v oblasti, o které tak dlouho sníš. Na druhou stranu, při každé možné příležitosti raději odložíš učení a raději si zapneš Netflix, přičemž neustále nadáváš, že ti nikdo za sledování seriálů neplatí. Nemusí to však být pravda.

Právě společnost Netflix v posledních dnech zveřejnila několik inzerátů, které se zaručeně zalíbí milovníkům seriálů i filmů z knihovny této populární služby. Netflix v inzerátech hledá nové pracovníky na pozici Editorial Analyst, což sice zní vznešeně a profesionálně, ale ve skutečnosti budeš jen sledovat seriály od rána do večera a třídit je.

Sleduj od rána do večera seriály na Netflixu a nech si za to platit. Společnost hledá zaměstnance na pozici snů
Zdroj: Netflix

Služba chce očividně udělat větší pořádek ve vlastní knihovně, a tak potřebuje lidi, kteří budou tvorbu rozdělovat do kategorií, přidávat třeba klíčová slova a sumarizovat filmy i seriály, které zhlédnou. Netflix vyžaduje až 5letou praxi a schopnost pracovat v týmu zaměřeném na plnění termínů, přičemž konkrétní plat nezveřejnili.

Nemusíš se však bát, že by společnost platila minimální mzdu. Více informací najdeš přímo v sekci Jobs na stránce Netflix,  a pokud máš dostatek zkušeností i vzdělání, určitě této pozici dej šanci.

Domů
Sdílet
Diskuse