Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. dubna 2018 11:53
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Justin Bieber měl uhodit muže, který chytl ženu pod krkem. Na party po Coachelle ho přitiskl ke zdi, aby mu domluvil

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kanadský zpěvák neměl s mužem žádné slitování.

Ačkoliv Justin Bieber na festivalu Coachella přímo nevystupuje, nemohl si ho nechat ujít. Společně s kamarády si ho naplno užívá a na Instagram neustále přidává fotografie, kde se objevuje zejména Post Malone. Dva hudebníci si očividně rozumějí, ale Justin zažívá během festivalu i napjaté situace.

Několik zahraničních médií jako TMZ či People informovalo o tom, že Justin Bieber se měl objevit na jednom z mnoha Coachella večírků a rovnou se dostat i do fyzické potyčky s náhodným mužem. Justin už v minulosti několikrát dokázal, že nemá problém fyzicky zakročit, pokud se vyskytne jakýkoli problém, a i tentokrát měl být v situaci zcela nevinně.

Zprávy ze zahraničí hovoří o tom, že se Justin měl svými kamarády bavit na večírku, na který znenadání dorazil neznámý muž. Rozhlédl se po místnosti a spatřil ženu, kterou očividně znal a zřejmě s ní měl i problém. Přiběhl k ní a chytil ji pod krkem, což se Justinovi přestalo líbit. Nejdříve na muže zakřičel, aby ženu pustil, na což dostal vulgární odpověď. 

I proto přiběhl ke dvojici, muži uštědřil úder přímo do obličeje a hodil ho o stěnu. Žena z incidentu údajně vyvázla bez zranění a na místo dorazila i policie. Policie potvrdila portálu People, že Justin Bieber byl podle napadené ženy součástí incidentu, ale policisté nezískali žádné svědky, kteří by to potvrdili. Zřejmě za to může fakt, že žena odmítla celou situaci dále řešit přes policii, a tak policisté neměli co vyšetřovat. Zástupci samotného zpěváka se ke okolnostem incidentu samozřejmě nevyjadřovali.

Domů
Sdílet
Diskuse