Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2018 16:07
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Policie ženu zatkla kvůli stalkování. Po prvním rande muži poslala 65 000 zpráv a chtěla se vykoupat v jeho krvi

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Stala se posedlá mužem, který ji ale odmítal, a tak se rozhodla vzít situaci do vlastních rukou.

Znáš ten pocit, když se ti někdo líbí, tak si začnete psát, přicházejí první schůzky, poznáváte se navzájem a celý vyzařuješ štěstím a euforií? Něco podobného zažívala i 31letá Američanka Jacqueline Ades, když poznala muže svých snů. Nicméně, nastala situace, kterou za žádných okolností neočekávala. Muž jí city neopětoval, a tak si řekla, že když nepřijde Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi.

Na svého vysněného narazila na internetové seznamce, kde si oba padli do oka. Nakonec se rozhodli pro první rande. Po něm však muž neměl jakýkoli zájem nadále s Američankou komunikovat. To ji ale vůbec neodradilo. Muže začala stalkovat a dennodenně ho zasypávala kvantem textových zpráv.

Policie obdržela hlášení již v červenci minulého roku, kdy si muž poprvé stěžoval na množství zpráv, ale také na jejich obsah. Textovky v sobě údajně skrývaly například její vyjádření, kde se srovnávala s Adolfem Hitlerem, jindy zas muži psala, že se chce vykoupat v jeho krvi či nosit jednotlivé části jeho těla.

Další hlášení muž podal v prosinci 2017 a třetí přišlo v dubnu tohoto roku. Když totiž kontroloval svůj domácí kamerový systém, spatřil ve svém domě Jacqueline. Policie ji našla ve vaně, jak se koupe a v rukou drží velký řeznický nůž. Obvinili ji a započali trestní stíhání. Když ji ale konečně vzali do vazby, tři dny nato byla propuštěna.

Jacqueline začala údajně posílat ještě více zpráv než předtím. V pár z nich se dokonce vyhrožovala, že toho muž ještě bude litovat nebo že se zabije, pokud ji opustí. Po třech týdnech byl tedy nucen opět kontaktovat policii. Minulý týden se ho Jacqueline pokusila navštívit v práci, přičemž tvrdila, že je manželkou jeho šéfa. Opět skončila za mřížemi.

V rozhovoru pro média přiznala, že její chování nebylo normální, ale měla pocit, že potkala svou spřízněnou duši. Myslela si, že budou dělat vše, co ostatní šťastné páry. Po propuštění se plánuje vrátit na Floridu. Policie muže ujistila, že se už nemá čeho bát, a tak mu po ženě zůstává jen tragikomická vzpomínka na celou love story.

Domů
Sdílet
Diskuse