Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. června 2018 21:54
Čas čtení 0:00
Marek R.

Maradonova reakce na Messiho gól baví fotbalové fanoušky po celém světě

SPORT
Uložit Uložené

A stejně veselý byl i po finálním hvizdu.

V úterý čekal na Argentinu den D. Pokud totiž chtěli postoupit ze skupiny, museli porazit v souboji o druhé místo Nigérii a tím pádem by se dostali do osmifinále, kde by na ně čekalo sice silná, ale na turnaji zatím ne zrovna přesvědčivá Francie.

Podobně nepřesvědčivě však na turnaji působí i Argentina, které chybí v záloze kreativita a Messiho družina tak byla před utkáním pod obrovským tlakem, se kterým se musela vypořádat. Po prvním poločase to pro jihoamerickou zemi vypadalo nadějně, když se po Banegově přihrávce dostal k míči Messi a díky své výborné technice překonal nigerijského gólmana.

Messi otevírá skóre zápasu

Samotná akce byla opravdu dokonale zahraná dvojicí zmíněných hráčů, což patřičně dokázala ocenit i legenda fotbalu Diego Maradona. Ten oslavný moment procítil tak, jak to umí jen on sám a jeho reakce se okamžitě začala šířit po všech sociálních sítích.

Nechyběl ani takovýto taneček

A nezapomněl ani pozdravit haters

Maradonova reakce na Messiho gól baví fotbalové fanoušky po celém světě

Bohužel pro Argentinu, na začátku druhého poločasu Mascherano zcela zbytečně při nigerijském rohovém kopu podržel útočícího hráče, rozhodčí neváhal ani vteřinu a také po konzultaci s VAR zůstal jeho verdikt neměnný. Nigérie tak dostala možnost pokutového kopu a ten bez problémů proměnil Victor Moses.

Pro Argentinu to už vypadalo nedobře, Nigérie bránila zuby nehty a šla následně do nebezpečných protiútoků, v 86. minutě se však stoper Rojo nečekaně ocitl na hranici soupeřovy jedenáctky a nádherným volejem prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

Rojo rozhoduje o postupu Argentiny

Argentina tak postupuje z druhého místa, vítězem skupiny se zaslouženě stává Chorvatsko.

Domů
Sdílet
Diskuse