Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. června 2018 21:27
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Někdo si na cestě zapomněl celý dům a na den zablokoval dopravu. Dosud není jasné, jak se na místě budova ocitla

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

My ztrácíme klíče či mobil, neznámý Brit ztratil dům.

Určitě znáš ten otřesný pocit, když si někde zapomeneš klíče či mobil a celý den se musíš obejít bez nich. Inu, v britském městě Dover si někdo nezapomněl jen takové maličkosti, ale na asfaltové silnici nechal rovnou celý dům. Obrovská konstrukce celý den blokovala ulici Long Point Road, než bylo místní policejní oddělení schopné situaci vyřešit a další den dům odstranit.

Vůbec není jasné, proč by někdo nechal dům na cestě a ani kdo to byl a Dover má tak místní záhadu, kterou musí vyřešit. Jak však podotkl jeden z komentujících, dům vypadá, že má opravdu slabý rám a přepravu na plošině nákladního auta by nemusel zvládnout. O něčem podobném by měl být majitel domu rozhodně informován, ale předpokládejme, že ne – dům se mohl během přepravy vážně poškodit, tak ho raději řidič auta vyložil na cestu s tím, že se vrátí později, co se z neznámých důvodů nestalo.

Dům tak více než 24 hodin blokoval cestu v anglickém městečku. Nejde však jen o konstrukci. Dům je kompletně vybaven i s nábytkem a momentálně se nachází v policejním vlastnictví.

Domů
Sdílet
Diskuse