Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. července 2018 8:41
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Němec náhodou objevil marihuanovou plantáž během letu balónem

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA NĚMECKO
Uložit Uložené

Prostý let balónem skončil pro vlastníky plantáže nepříjemně.

Německo není v oblasti marihuanové legislativy tak daleko jako Kanada. Zatímco v Kanadě budeš moci zanedlouho kouřit marihuanu bez strachu z policie, v Německu není rekreační užívání marihuany legální a samozřejmě na tom není jinak ani její pěstování. Neznámí vlastníci menší plantáže u německého města Rostock však nebudou s úsměvem vzpomínat na to, jak policie objevila rostliny, které pěstovali na odlehlém místě.

Marihuanová farma byla umístěna v těžko dostupném terénu v rámci přírodní rezervace nedaleko zmíněného města, takže pěšky by ji při náhodné procházce člověk neměl jak objevit. Naneštěstí, nad městem se před pár dny vznášel horkovzdušný balón a muž, který se kochal scenérií z oblohy, narazil pohledem i na rostliny marihuany.

Nejdříve si myslel, že se mu to jen zdá, ale nakonec zjistil, že se skutečně dívá na marihuanovou farmu. Po přistání pak hned na marihuanu upozornil policisty a všech 123 rostlin zanedlouho skončilo v péči mužů zákona. Vlastník zatím identifikován nebyl a není známo, zda se ho podaří najít, ale určitě nebude z aktivního občana z balónu nadšený.

Domů
Sdílet
Diskuse