Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. července 2018 14:06
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Dorazily další fotky a videa ze zákulisí Tarantinova filmu Once Upon a Time in Hollywood

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Očekávaný snímek se momentálně natáčí a dočkáme se ho příští rok.

Jen poměrně nedávno jsme vám přinesli několik fotografií z natáčení nového filmu Quentina Tarantina s názvem Once Upon a Time in Hollywood. Nyní se vám hlásíme s další várkou nových obrázků a krátkých videí.

Hvězdami nabitý snímek nás zavede do Hollywoodu konce 60. let. Hlavním hrdinou bude Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), kdysi slavný herec westernových seriálů.

Ten se spolu se svým kamarádem a zároveň kaskadérem Cliffem Boothem (Brad Pitt) snaží prorazit v Hollywoodu. Jeho sousedkou je slavná Sharon Tate (Margot Robbie), která padne za oběť šíleným fanatikům z okruhu Charlese Mansona.

Kromě zmíněných herců se ve filmu objeví i Dakota Fanning, James Marsden, Timothy Olyphant, Al Pacino, Kurt Russell, Burt Reynolds, Emile Hirsch, Damian Lewis, Tim Roth, Michael Madsen a Luke Perry. V českých kinech bychom se snímku měli dočkat 8. srpna 2019.

Poznámka: Fotek je víc, na boku je šipka. 

Domů
Sdílet
Diskuse