Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. července 2018 10:34
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Za tento pozemek v Beverly Hills chtějí majitelé miliardu dolarů. Exkluzivní kousek země na kopci nabízí parádní výhled

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nad Los Angeles žijí i největší hvězdy showbyznysu.

Kdysi vlastnila nejlukrativnější pozemek nad kalifornským městem íránská královská rodina. Plány na výstavbu paláce se po revoluci změnily a pozemek od té doby prošel rukama několika známých i neznámých vlastníků.

Na přelomu tisíciletí odkoupil pozemek s názvem The Vineyard Beverly Hills zakladatel Herbalife Mark Hughes za rekordních 8 milionů dolarů, ale v roce 2000 zemřel a dnes pozemek vlastní fond Secured Capital Property. Čas od času se na pozemku organizují různé akce a oslavy, kam je vstup přísně monitorován a nedostane se tam žádný nezvaný host, avšak už zanedlouho by se měl pozemek opět dostat na trh.

Cena? 1 miliarda dolarů.

Pozemek s příznačným poštovním směrovacím číslem 90210 Beverly Hills by se teoreticky mohl proměnit na místo s více rezidencemi, protože v současnosti obsahuje přípravu až na 17 menších pozemků, ale realitní agent Aaron Kirman věří, že se najde miliardář, který ho odkoupí celý a promění jej na své hnízdečko.

Prý by o pozemek mohlo mít zájem okolo 100 boháčů z celého světa a mezi nimi i ruský oligarcha či čínský miliardář, takže po letech odvážných plánů by nejexkluzivnější adresa v Kalifornii mohla ožít.

Pozemek vysoko nad městem nabízí fantastický výhled na centrum, působivé okolí a také na Tichý oceán, avšak lidé nemají pocit, že by měl hodnotu 1 miliardy.

Domů
Sdílet
Diskuse