Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. srpna 2018 10:33
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Sestry Kardashian-Jenner spolu zapózovaly v kampani pro Calvin Klein

MÓDA KOURTNEY KARDASHIAN
Uložit Uložené

Calvin Klein povolal slavné sestry, aby pro něj předvedly spodní prádlo a luxusní džíny.

Sestry Kardashian-Jenner se již podruhé v tomto roce sešly před objektivem fotoaparátu v rámci rozsáhlé kampaně #MYCALVINS od Calvin Klein. Fotografie vznikly ještě v březnu, měsíc poté, co Kylie přinesla na svět dcerku Stormi, a měsíc předtím, než Khloe porodila svou dcerku True Thompson. Na rozdíl od mladičké Kylie v předešlé kampani, Khloe před objektivem své bříško neschovávala a vzniklo tak několik emotivních záběrů.

Nejslavnější sestry na světě předvedly spodní prádlo a džíny z kolekcí Calvin Klein Underwear a Calvin Klein Jeans od Rafa Simonse, který je od roku 2016 tvůrčím ředitelem značky. Kalhotky a podprsenky dostaly po několika letech odlišný design a kolekce džínů se opět drží v kovbojském stylu, který Raf nastavil již při jeho první kolekci pro Calvin Klein Jeans.

Kolekce od Calvin Klein, pod kterými je podepsán Raf Simons, pokládáme za jedny z nejlepších vůbec. Postupem času se mu opravdu díky svému renomé a vlivným přátelům daří značku zařadit mezi ty aktuální nejvychytanější.

Domů
Sdílet
Diskuse