Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. září 2018 9:35
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

MGK odpovídá Eminemovi. Zmiňuje dceru Hailie, vytahuje konkrétní jména i události z minulosti, na které Slim Shady nebude hrdý

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Machine Gun Kelly potřeboval na reakci s klipem jen několik desítek hodin a fanouškové jsou v očekávaní, zda přijde Eminemova odpověď.

Rapový svět aktuálně žije albem Kamikaze, které Eminem vydal bez ohlášení. Už víme, že jde o reakci na negativní komentáře, které přišly po vydání předchozího projektu Revival a v rámci skoro nekončící kritiky a 153 rozdaných dissů si užil snad každý známější člověk či instituce, kteří Slim Shadymu jakýmkoli způsobem vadili.

V tomto článku jsme již zároveň některé z řádků podrobněji rozebrali, ale i když se to možná na první pohled nezdá, suverénně největší problém má Em s Machine Gun Kellym. Může to být i proto, že ještě v roce 2012 tehdy 21letý MGK tweetoval o jeho dceři.

Raper z Detroitu však pravděpodobně nečekal, že by se mohl dočkat i odpovědi. Jen pár desítek hodin po oficiálním vydání se s plnohodnotnou reakcí i s videoklipem připomíná právě nejvíce dissovaný MGK, jehož odpověď vypadá přesně tak, jak bychom očekávali.

Pohotová věc, která je vůči rivalovi ofenzivní už názvem. Novinka Rap Devil je zároveň věcná, jmenuje konkrétní věci a události a vše nasvědčuje tomu, že se děly i věci, na které by dnes asi Eminem nebyl hrdý. Například tahal za nitky a kontakty, aby se MGK omluvil za zmíněný tweet a svého manažera Paula Rosenberga naváděl, aby komplikoval kariéru rapera z Texasu.

Domů
Sdílet
Diskuse