Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2018 12:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Eminem utíká před svým temným já a nadává na kritiky. Skladba Fall plná dissů dostává klip

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Zatím jsme namísto odpovědi pro MGK dočkali jen vizuálu k druhé nejkritičtější skladbě z alba Kamikaze.

Eminem před pár dny překvapil novým albem Kamikaze, které spatřilo světlo světa bez avíza. Původně jsme mysleli, že si jen chce napravit reputaci po nedobrém projektu Revival, ale hned po prvním poslechu jsme se dozvěděli, že se ve skutečnosti chce připomenout všem kritikům, které postupně zdissoval. Celkově se na tomto kontroverzním počinu našlo až 153 různých vzkazů pro novináře i reprezentanty nové vlny rapu.

Už jsme měli možnost slyšet reakci od MGK v podobě zajímavého disstracku, kde se dozvídáme pár skutečností, které by se měl v dohledné době Slim Shady pokusit vysvětlit. Ještě předtím jsme se však dočkali videoklipu k druhé nejkritičtější věci Fall, kde se jasně dozvídáme, co bylo impulsem ke vzniku Kamikaze. Eminem utíká před svým temným já a v úplném závěru ničí obal od CD Revival.

Více už ale v samotném videoklipu. Ty nám dej do komentářů vědět, zda se podle tebe dočkáme i odpovědi pro Machine Gun Kellyho.

Domů
Sdílet
Diskuse