Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. září 2018 1:43
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Fanoušci Mac Millera už hledají viníka. Ariana Grande musela zablokovat možnost přidávání komentářů na Instagramu

HUDBA
Uložit Uložené

Jen pár desítek minut poté, co se k nám dostala velmi smutná zpráva, již lidé ukazují, jak dokáží být krutí.

Před malou chvílí obletěla celý svět smutná zpráva o smrti známého rapera Mac Millera, který nás opustil v svých 26 letech. Příčinou smrti je podle všeho předávkování drogami, ale nejrozumnější bude počkat si na výsledek z pitvy.

Netrvalo dlouho a fanoušci začali hledat viníka. Tisíce lidí si najednou vzpomnělo, že nejlepší bude obvinit Arianu Grande, která s měla s Macem dvouletý vztah. Ten však nakonec ukončila a důvodem měla být právě jeho závislost na nespecifikovaných látkách a pravděpodobně i alkoholu.

Instagram mladé zpěvačky se během hodiny a půl zaplnil tisíci negativních komentářů, urážek a obviněni ze smrti bývalého přítele. Tento nápor pochopitelně nebyla ochotna snášet, zvláště pokud si vzpomeneme na ne tak dávný bombový útok v Manchesteru během jejího koncertu, který jí také velmi mnoho lidí dávalo bezdůvodně za vinu.

Řešením tedy bylo zablokování možnosti přidávání komentářů pod všechny příspěvky, s čímž určitě souhlasíme. Pokud však chceš vidět, jak krutí dokáží být lidé, stačí si přečíst diskusi pod posledními dvěma fotkami.

Fanoušci Mac Millera už hledají viníka. Ariana Grande musela zablokovat možnost přidávání komentářů na Instagramu
Domů
Sdílet
Diskuse