Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. září 2018 14:48
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

McDonald's daroval 50 tisíc dolarů mladíkům, kteří v prodejně na 51 dní pověsili svou obrovskou fotografii

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Obsluha si plakátu všimla po dlouhých 51 dnech.

Zřejmě si vzpomínáš na úsměvný příběh, který obletěl celý svět na začátku září. Dva studenti z University of Houston Jevh Maravilla a Christian Toledo pravidelně navštěvovali svůj místní McDonald's a po čase si všimli, že jedna stěna v něm neustále zeje prázdnotou. Vymysleli proto kreativní plán.

Vyfotili se s jídlem z McDonald's, nechali si vyrobit velký plakát a pověsili ho na stěnu přímo v prodejně, což zvládli pomocí falešné uniformy a zaměstnaneckého odznaku.


Jevh pak po 51 dnech zavěsil na svůj Twitter fotografie a krátký příběh o tom, jak se dva Asiaté stali modely v prodejně rychlého občerstvení.

Nejdříve si oba mysleli, že by mohli mít s řetězcem problém, ale ukázalo se, že McDonald's si virální příspěvek oblíbil.

Oba studenti se před pár dny představili ve známé show Ellen DeGeneres, kde promluvili o přípravách a realizaci celého plánu. Ellen si však na závěr připravila několik překvapení.

McDonald's chlapce využije ve své nové marketingové kampani, aby poukázal na to, že si cení všech zákazníků bez ohledu na rasu, vyznání či sexuální orientaci, a každému z nich za účast v reklamě daroval 25 tisíc dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse