Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2018 21:21
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Indigo je největší československý rapový talent roku 2018

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Vítěz projektu Art of Hunt v podání Jägermeisteru představuje skladbu, na níž dostal možnost spolupracovat s NobodyListenem.

Jägermeister je jednou z mála značek, která se nebojí identifikovat s mladými talenty a zároveň jim pomáhat růst ještě předtím, než se o nich dozví každý. Ambiciózní nové tváře hledali tentokrát prostřednictvím projektu Art of Hunt, který si díky svému konceptu oblíbilo i široké publikum.

Ambasador NobodyListen si měl vybrat pár nadějných kandidátů z hudební sféry, z nichž následně lidé v hlasování vybrali jednoho lovce. Ten dostal možnost spolupráce se známým DJem a producentem, díky čemuž by se mu mělo dostat o něco více pozornosti. Jak už víš z nadpisu, vítězem se stal mladý brněnský reprezentant Indigo, o kterém jsme psali v časech, kdy jsi nám ještě pravděpodobně nevěřil.

Po včerejší pražské premiéře pro pozvané se nyní na veřejnost dostává Indigův videoklip, který je výsledkem Art of Hunt. Skladba dostává název 4B0082, což je mimochodem značení indigové modré barvy. Samozřejmě jsme se dočkali i velmi vkusného videoklipu, který pochází z betonového Bělehradu

Domů
Sdílet
Diskuse