Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. října 2018 16:08
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Nicole Kidman je k nepoznání. Jako psychicky zničena detektivka podává nejlepší výkon kariéry a zabíjí členy gangu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nicole Kidman podává podle zahraničních kritiků v kriminálce Destroyer jeden ze svých nejlepších výkonů.

Z traileru pro kriminálku Destroyer je jasné minimálně to, že nás čeká další herecký koncert v podání Nicole Kidman. Ta si ve snímku střihne drsnou detektivku Erin Bell, která se v mládí infiltrovala do nebezpečného gangu uprostřed kalifornské pouště.

Věci však vyústily tragicky a Erin se z toho dosud nevzpamatovala. Šéf gangu se však po letech nečekaně opět objeví, což dává Erin šanci konečně vyrovnat staré účty a nechat za sebou démony minulosti. Vydá se po stopách zbývajících členů gangu a je odhodlaná je konečně zlikvidovat.

Kromě Kidman uvidíme i Tatianu Maslany, Scoota McNairyho, Tobyho Kebbella a Sebastiana Stana. O režii se postarala talentovaná Karyn Kusama, která má za sebou například výborný horor The Invitation, ale i práci na skvělých seriálech (The Man in the High Castle, Billions).

Její novinka si odbyla premiéru na Telluride Film Festival a odnesla si příznivé recenze. Ty sice tvrdí, že po stránce příběhu nejde o žádnou velkou novinku, ale na výsluní snímek tlačí geniální výkon Nicole Kidman a svižná režie Karyn Kusama.

Někteří kritici tvrdí, že Destroyer se ve více momentech podobá perfektnímu seriálu Temný případ a už kvůli samotné Kidman ho stojí za to vidět. Herečka totiž podává jeden ze svých nejlepších výkonů.

Nicole Kidman je k nepoznání. Jako psychicky zničena detektivka podává nejlepší výkon kariéry a zabíjí členy gangu
Zdroj: Annapurna Pictures

Trailer působí patřičně temně a špinavě, ale nechybí mu ani pořádná dávka osudovosti a náznaky toho, že nás ve filmu čekají i silné emoce. Atmosféra na nás působí dobře a Kidman se do své postavy očividně ponořila na sto procent.

Zejména díky ní jsme na snímek dost zvědaví. Američtí diváci jej uvidí 25. prosince 2018. Česká premiéra stanovena nebyla.

Domů
Sdílet
Diskuse