Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. října 2018 11:20
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Dwayne Johnson si extrémními cheat days doplňoval tvrdou dietu, na Instagramu se chlubí svými výtvory

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Herec po příspěvku o dietě potěšil fanoušky i záběry jídel.

Dwayne Johnson se během uplynulých 18 týdnů věnoval makání v posilovně a dodržování přísného jídelníčku. Zvládnout to ale téměř pět měsíců bez občasné rebelie by bylo téměř nemožné.

The Rock se již v minulosti na sociálních sítích proslavil tím, že se pravidelně fotil s jídly během cheat days, které dokázal dotáhnout až do extrému.

Herec je velký muž, a tak bys jeho denní kalorický příjem mohl jen velmi těžko srovnávat s tím svým. Již tak velké množství kalorií ještě zvyšuje právě během cheat days, čili ve dnech, kdy zapomíná na jídelníček a dopřeje si vše, na co má chuť.

Po motivačním příspěvku o tom, jak dlouhé měsíce rýsoval, proto na Instagram začal přidávat fotky z cheat days. Nejdříve si před sebe položil mísu plnou sushi, kterou by obvykle běžný člověk objednal na narozeninovou oslavu pro celou rodinu, a na druhé fotce se pochlubil s velkými sušenkami.

Na margo sushi pouze konstatoval, že v souboji The Rock proti japonské pochoutce neexistují žádní poražení, ale jen vítězové. U sušenek se pozastavil, protože obrovské sladkosti upekl on sám.

Prý patří mezi hercovy charakteristické pochutiny, protože je naplňuje dvojitou dávkou čokolády a arašídovým máslem.

Jen tak mimochodem nakonec Dwayne zmínil, že jeho kolekce The Rock od společnosti Under Armour se stala nejprodávanější kolekcí celé značky na světě. Pan Johnson si nežije vůbec špatně.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený therock (@therock),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený therock (@therock),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený therock (@therock),

Domů
Sdílet
Diskuse