Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2018 10:19
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Mark Wahlberg vysvětloval svůj extrémní denní režim, dle něhož se sprchuje 90 minut a hodinu stojí v kryokomoře

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Herec zaujal svým denním plánem miliony lidí.

V polovině září se na internetu objevil denní režim Marka Wahlberga. Herec v posledních měsících tvrdě maká na své postavě a kondici, čehož si fanoušci nemohli nevšimnout, a tak po delší době a mnoha žádostech zveřejnil na Instagram detailnější denní režim.

Lidi zajímalo, jak může cvičit již ve čtyři ráno, čímž se pravidelně chlubil v krátkých videích, ale kompletní režim vyzníval ještě divočeji. Mark podle něj vstává ve 2:30 ráno a večer chodívá do postele už o půl osmé, což nezní jako plán, který by mohl dodržovat obyčejný Čech.

Mark Wahlberg vysvětloval svůj extrémní denní režim, dle něhož se sprchuje 90 minut a hodinu stojí v kryokomoře
Zdroj:

Internet si v časovém rozpisu všiml řady nesrovnalostí, ale herec se už blíže nevyjadřoval. Uživatelé přemýšleli, proč se ráno sprchuje 90 minut, golf hraje jen půl hodiny a v rozpise uvedl trávení času s rodinou ve chvíli, kdy má děti ve škole. Vysmívali se mu i za to, že v programu očividně nemá uvedeny žádné chvíle, kdy by se měl připravovat na své filmové role.

Wahlberg na začátek potvrdil, že režim na Instagram nepřidal on sám. I proto se v něm objevují nepřesnosti, neboť ráno ve sprše nestráví 90 minut, ale po pěti je venku a odchází rozvážet své děti do školy. Golf proto občas začne hrát výrazně dříve a každý bod režimu samozřejmě nedodržuje přesně na minutu.

Všechny uklidnil, že v kryokomoře zároveň netráví celou hodinu, ale pouze tři minuty. Kdyby se v ní pokusil vydržet hodinu, bezpochyby by už ven nevyšel, protože je taková dávka pro člověka smrtelná. Na účet nepřítomnosti času věnovanému nacvičování textů se Mark raději nevyjádřil. Možná umí při natáčení pouze dokonale improvizovat.

Domů
Sdílet
Diskuse