Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. listopadu 2018 14:59
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Hlasuj za nejlepší Instagram roku, známe finalisty Czech Social Awards. Nechybí Kazma, Kovy nebo Ben Cristovao

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Vloger roku, bloger roku nebo Instragram roku. Rozhodni, kdo vyhraje v letošním ročníku prestižní ankety Czech Social Awards. Slavnostní galavečer se blíží.

Nejlepší internetová tvorba si zaslouží své ohodnocení. Prestižní anketa Czech Social Awards sleduje československé influencery, vlogery, blogery i další online tvůrce a ty máš nyní poslední možnost rozhodnout o tom, kdo se stane vítězem letošního 6. ročníku.

V semifinále dorazilo přes 280 tisíc hlasů. Ty jsou nyní sečteny a všichni finalisté známí. Mezi těmi neoblíbenějšími nechybí zvučná jména z loňského ročníku, jakými je např. Kovy, Anna Šulcová, A Cup of Style, Nikol Štíbrová, My Cooking Diary, Petra Lovely Hair, Anie Songe nebo Za normální holky. 

Hlasuj za nejlepší Instagram roku, známe finalisty Czech Social Awards. Nechybí Kazma, Kovy nebo Ben Cristovao

Do finále se však probojovaly i nové zvučné tváře, mezi jinými např. Dva tátové, Eliška Rusková a Adam Kajumi se svými YouTube kanály, Tamara Klusová s blogem či Štěpán Benoni se svým instagramovým profilem. 

Kdo si ale na galavečeru skutečně převezme toto prestižní ocenění je nyní na tobě. Hlasuj v anketě Czech Social Awards na webu CzechSocialAwards.cz nebo prostřednictvím aplikace pro iOS nebo Android.

Hlasuj za nejlepší Instagram roku, známe finalisty Czech Social Awards. Nechybí Kazma, Kovy nebo Ben Cristovao

Stejně jako loni, v každé kategorii můžeš hlasovat dvakrát. A nezapomeň, hlasuje se pouze do 24. listopadu. 

Letošní ročník ankety vyvrcholí vyhlášením absolutních vítězů Czech Social Awards 2018 už  1. prosince během velkolepého galavečera v hotelu Hilton Prague

Doporučeno
Buď kreativní jako profík: Stejk ti prozradí nejlepší nástroje pro tvorbu obsahu Buď kreativní jako profík: Stejk ti prozradí nejlepší nástroje pro tvorbu obsahu 31. července 2023 14:30

Vstupenky koupíš na webu Ticketportal.cz nebo je můžeš vyhrát na našem Instagramu. Anketu bude možné sledovat i online nebo v televizi na kanálech Prima COOL JOJ Plus

Pořadem bude provázet Soňa Skoncová a Ondra Vodný, večer zpestří svými vstupy také Patrik Hezucký, Zorka Hejdová a spousta dalších hostů.

Domů
Sdílet
Diskuse