Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. listopadu 2018 17:29
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Boiler Room se poprvé uskuteční v Česku. Přihlášky jsou otevřeny

HUDBA ČESKO HUDBA
Uložit Uložené

Takovou akci by si žádný hudební nadšenec neměl nechat ujít.

Za pár měsíců to bude devět let, co jistý Blaise Bellville založil v Londýně hudební fenomén, který do té doby neměl obdoby. Boiler Room je koncept speciálních vystoupení těch nejprestižnějších DJů světa, kteří z metropolí, jakými je např. Londýn, Amsterdam, Berlín, New York, Syndey nebo Los Angeles pravidelně streamují svoje mixy.

Kamera je přitom zamířena přímo na ně a na lidi, kteří přímo okolo nich tancují. Tyto nejprve ryze undergroundové seance si brzy našly fanoušky po celém světě a nyní dosahují některé sety i desítek milionů zhlédnutí. 

Boiler Room se poprvé uskuteční v Česku. Přihlášky jsou otevřeny

Nyní se seznam měst, kde se bude tato oblíbená party konat, rozroste o hlavní město Česka! Registrace už byly na oficiální webové stránce otevřeny, takže můžeš zkusit štěstí. 

Většinou jsou na party primárně pozvány privilegované osoby okolo DJe a jeho známých. Organizátoři totiž chtějí v prvé řadě dosáhnout toho, aby návštěvníci cítili co nejlépe. Není přece nic horšího, než když ti oblíbený set někdo kazí. 

Pražský set se uskuteční již 29. listopadu (místo bude upřesněno lidem, kteří dostanou pozvánku) a bude samozřejmě streamován i na Boilerroom.tv.

A jak to na takových parties chodí? Podívej se na berlínský set Lena Fakiho.

Domů
Sdílet
Diskuse