Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. listopadu 2018 22:36
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine není udavač. Soudci nabídl dalších 750 tisíc dolarů, zůstává ale za mřížemi

HUDBA
Uložit Uložené

V dnešním pokračování seriálu „Tekashimu hrozí doživotí“ si řekneme něco víc o neúspěšném pokusu opustit federální věznici na kauci.

6ix9ine má za sebou 8 dní ve federální vazbě, během nichž stihl třikrát změnit celu. Už víme, že mu hrozí doživotí za členství v nebezpečném gangu. Doposud jsme se dozvěděli i několik zavádějících informací, přičemž všechny pochopitelně nejvíce zajímá, zda se Tekashi rozhodl s policií spolupracovat, nebo nadále zatlouká.

Dnes již víme, že zatím nezvolil udavačskou taktiku, právě naopak, stále tvrdí, že je nevinný. Své jméno se snažil před soudem očistit i dnes. Jeho právník nabídl další kauci, tentokrát ve výši 750 tisíc dolarů, s tím, že duhový raper bude zároveň čekat na další jednání v domácím vězení. S tímto nápadem se však soudce neztotožnil, peníze odmítl a Tekashimu oznámil, že se nejblíže uvidí 4. září 2019.

Do té doby budou kompetentní prošetřovat několik konkrétních případů, včetně ozbrojené loupeže z 3. dubna a střelby z 21. dubna. Podle TMZ by mělo jít dohromady až o 17 obvinění v různých případech. Zatím se přesně neví, v jakém zařízení se 6ix9ine nachází, ale určitě jde jen o otázku času, než se to veřejnost dozví.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 6ix9ine (@6ix9ine),

Domů
Sdílet
Diskuse