Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2018 13:26
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Výraz tváře Wildera poté, co se Fury zvedl ze země i přes tvrdý knockdown, mluví za vše

SPORT
Uložit Uložené

Americký boxer nemohl uvěřit vlastním očím.

Čeští fanoušci si dnes ráno museli přivstat, pokud chtěli vidět souboj mezi Deontayem Wilderem a Tysonem Furym. Britský Gypsy King se po dvou letech vrátil zpět do ringu, v minulosti měl přitom problémy s kokainem, mentálním stavem i nadváhou, ovšem všechny v Los Angeles překvapil.

Ukázal parádní kondičku, výbornou boxerskou strategii, a kdyby měli o výherci rozhodovat jen fanoušci, Wilder by v žádném případě s Furym neremizoval.

Neuvěřitelný moment se odehrál v úplně posledním, dvanáctém kole zápasu. Wilder je známý svým dynamitových úderem. Pravým a levým hákem Furyho překvapil a po tvrdé ráně Brit spadl na zem.


Rozhodčí mohl zápas v sekundě ukončit, protože Fury vypadal, že je v bezvědomí, ale vteřinu před koncem odpočítávání v sobě nabral druhý dech a naráz vyskočil na nohy. Rozhodčímu potvrdil, že může pokračovat, a Wilder jen nevěřícně kroutil hlavou.

Deontay měl před utkáním úžasnou bilanci 40 zápasů a 39 knokautů. V dvanáctém kole si zřejmě myslel, že zápas ukončil ve velkém stylu a zaokrouhlil počet knokautů na 40, jenže Fury mu radost překazil. Po knockdownu se nejenže postavil, ale byl Wilderovi v otřeseném stavu schopen dvě minuty vzdorovat a ještě ho i udeřit.

Britský boxer se během celého zápasu parádně bavil. V jednu chvíli si skryl ruce za záda, aby Wildera vyprovokoval, což se mu vícekrát podařilo, protože Američan dostal od Furyho pořádné údery, vždyť obličej by mu jinak nenapuchl. Co říkáš na výslednou remízu?




Domů
Sdílet
Diskuse