Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. prosince 2018 17:10
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Sleduj aftermovie Beats for Love 2018: 400 interpretů a desítky tisíc návštěvníků na jednom místě během 4 nocí

HUDBA
Uložit Uložené

Připomeňme si největší festival elektronické hudby delším aftermovie, které je důkazem, že si Beats for Love nemůžeš nechat ujít ani v příštím roce.

Oblíbený český festival elektronické hudby s titulem Beats for Love se každoročně právem těší velké pozornosti širokého publika, což si nyní máme možnost připomenout prostřednictvím aftermovie. Během čtyř nocí se skrze 13 pódií představilo přibližně 400 interpretů a několik desítek tisíc návštěvníků.

Hlavní hvězdy jako Alan Walker, Galanty, Sigma nebo Roger Sanchez se postaraly o multižánrovou nadílku plnou techna, electroswingu, reggae nebo všech subžánrů housu. Krom toho nechyběla prázdninová pohoda, slunce, odpočinek a skvělé jídlo i pití, což je v konečném důsledku na festivalech to nejdůležitější.

Atmosféru jedné z největších party aktuálního roku si nyní můžeš připomenout a přesvědčit se tak o tom, že od 3. do 6. června 2019 nemůžeš na ostravském Beats for Love chybět opět.

Na oficiální stránce už mimochodem najdeš i možnost zakoupit si vstupenky v předprodeji a také vždy další aktuální informace.

Domů
Sdílet
Diskuse