Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. prosince 2018 13:18
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Tom Hanks na Vánoce zaplatil oběd celé restauraci. Na burger přišel se svou manželkou

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Herec opět dokazuje, že je jednou z nejmilejších osobností v Hollywoodu.

Kdybys hledal nejmilejšího herce v celém Hollywoodu, zřejmě by jedním z hlavních kandidátů byl Tom Hanks.

Filmový Forrest Gump znovu všem dokázal, že dokáže vykouzlit úsměv na tvářích svých fanoušků, když se nedávno objevil v kalifornském městě Fontana. Se svou manželkou Ritou Wilson si zašli vychutnat dobrý oběd do restaurace In-n-Out Burger, kde ho samozřejmě všichni přítomní zákazníci rychle poznali.

Tom se nesnažil nijak skrývat, velmi rád si s lidmi udělal selfie, v krátkosti prohodil pár slov a nakonec snědl svůj hamburger. Jinak se nechovala ani jeho manželka Rita, i ona ochotně zapózovala a oba byli na první pohled nadšení z reakce, kterou si pro ně zákazníci restaurace připravili.

Herec se netvářil jako obrovská hvězda, i když by klidně mohl, a když nastal čas odejít pryč, ještě se zastavil u okénka Drive Thru, kde zaplatil za několik následujících aut. Náhodní lidé se tak mohli těšit, že budou mít oběd zdarma, protože potkali Toma Hankse. Kdo si koneckonců může říct, že mu oběd zaplatil oscarový herec?


 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Megan (@bookcauldron13),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený blackwatchcosplay @OVERWATCH (@blackwatchcosplay),

Domů
Sdílet
Diskuse