Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. prosince 2018 11:07
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Miley Cyrus a Liam Hemsworth se vzali. Svatbu potvrdili roztomilými fotkami

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Známý pár zpečetil svou lásku.

Hollywood získal během vánočních svátků novou manželskou dvojici. I když se o tom spekulovalo už delší čas, Miley Cyrus nakonec potvrdila, že se vzali s přítelem Liamem Hemsworthem.

Fanoušci se nemohli dočkat, kdy oba zveřejní informace o své svatbě, přičemž část z nich dokonce očekávala, že sňatek budou tajit dlouhodobě.

Přesto Miley s Liamem potěšili fanoušky, když na svůj Instagram přidali roztomilé černobílé fotografie, na kterých jsou v objetí a líbají se.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Miley Cyrus (@mileycyrus),

Fotky přišly poté, co blízký kamarád dvojice Conrad Carr ještě před pár dny zavěsil na své instagramové stories momentky, na kterých Miley a Liam krájí dort s nápisy Mr. a Mrs., což mohlo znamenat jediné.

I když nový manželský pár nevydal žádné oficiální prohlášení, svatbu potvrdili několika způsoby.

Nejenže Miley na Instagramu do popisu fotek napsala datum 23. 12. 2018, ale k té další zase přidala komentář „o 10 let později“, o tom, jak se poznali ještě v roce 2009. Nakonec retweetovala i gratulaci od kamaráda Nicholase Sparske, ke které přidala několik srdíček. Blahopřejeme!

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Miley Cyrus (@mileycyrus),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Liam Hemsworth (@liamhemsworth),

Domů
Sdílet
Diskuse