Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2019 9:27
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Žiadna riť a malé kozy, plochá hruď. Separ a Sima sa ironicky prihovárajú hejterom

HUDBA
Uložit Uložené

Nevyčerpateľnej téme hejtu tentokrát venovala pozornosť dvojica Sima a Separ.

Sima má za sebou vydanie druhého sólového albumu s názvom Podľa seba, ktorý sa v okruhu jej fanúšikov teší veľkému úspechu. Minimálne po obsahovej stránke ide o voľné pokračovanie debutového projektu, kde autorka v prvom rade venuje pozornosť kritizovaniu rôznych skupín v spoločnosti a vzťahom

Postupne sa na verejnosť dostávajú aj videoklipy, pričom teraz sme sa dočkali pravdepodobne najviac očakávaného, kde hosťuje aj Separ. Skladba Anonym mood je sama o sebe venovaná hejterom na internete, ktorým sa obaja interpreti ironicky prihovárajú a úlohou vizuálu je len potvrdiť, že sú naozaj nad vecou. 

Všetko dotvára experimentálna hudobná produkcia z dielne SkinnyToma. Ako už asi tušíš, aj v tomto prípade sa do veľkej miery o tvorbu videoklipu postarala samotná Sima, ktorá vymýšľala scenár ku všetkým videoklipom zo svojho druhého projektu. Viac už ale v samotnom výsledku. 

Domů
Sdílet
Diskuse