Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2019 14:12
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Sexuální terapeutka ze Sex Education ti v celém videu ze seriálu ukáže, jak správně uspokojit muže

Sexuální terapeutka ze Sex Education ti v celém videu ze seriálu ukáže, jak správně uspokojit muže
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Streamovací gigant jménem Netflix zveřejnil zábavnou i poučnou ukázku ze zákulisí natáčení.

První série chváleného seriálu Sex Education (naši recenzi najdeš zde) nám představila teenagera Otise (Asa Butterfield), který ví o sexu absolutně všechno. Jeho excentrická matka (Gillian Anderson) je totiž sexuoložka a často ho zahrnuje do svých sezení. A pokud máš prvních 8 epizod již za sebou, tak si určete vzpomínáš i na instruktážní video, které se objevilo na obrazovce během scény ve třídě.

No a právě tento klip ze zákulisí natáčení Netflix nedávno zveřejnil. Jak můžeš vidět níže, postava Gillian Anderson v něm použije obrovskou cuketu, aby divákům názorně předvedla, jak co nejlépe stimulovat partnerův penis a způsobit mu rozkoš. Každý svůj úkon zároveň okomentuje. V závěru ještě sáhne po rajčeti, ale video krátce na to skončí a více se už nedozvíme.

Samotné video zveřejnila na svém Twitteru i zmiňovaná herečka, přičemž k němu dodala, že bychom měli vidět to, co udělala s rajčetem. Možná se to dozvíme v sérii s pořadovým číslem dva, která byla nedávno potvrzena. Ta se bude opět skládat z 8 epizod a natáčení by mělo začít již na jaře v Británii, takže se její premiéry dočkáme buď koncem tohoto roku, nebo až začátkem toho dalšího.

K pokračování se vrátí kompletní kreativní tým, a to včetně herců jako Gillian Anderson, Asa Butterfield, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Tanya Reynolds, Patricia Allison či Alistair Petrie.

Domů
Sdílet
Diskuse