Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2019 18:36
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Cardi B neustála výhru Grammy. Kvůli nepřejícím fanouškům Nicki Minaj a Mac Millera si smazala Instagram

HUDBA GRAMMY
Uložit Uložené

Ženský rap se zatím neobejde bez velkých emocí a Cardi B je jednou z reprezentantek, která na sebe tímto způsobem velmi ráda přitáhne pozornost.

Teprve včera jsme psali o výsledcích 61. předávání cen Grammy, v rámci nichž si vítězství za nejlepší rapové album odnesla Cardi B se svým projektem Invasion Of Privacy. S přihlédnutím ke všem okolnostem většina světa i fanoušci jiných interpretů tuto volbu pochopili a dále nerozebírali.

Doporučeno
Grammy 2019: Country porazilo rap, zazářili aspoň Cardi B a Drake Grammy 2019: Country porazilo rap, zazářili aspoň Cardi B a Drake 11. února 2019 10:50

Ve skutečnosti se však našlo i mnoho takových, kteří Cardi nepřáli, a to z jediného důvodu – mezi nominovanými byl i zesnulý Mac Miller.

Jde však o velmi citlivou záležitost, a dokonce i samotná raperka ještě před vyhlášením vítězství přidala příspěvek, kde bylo napsáno, že rodina Mac Millera drží s Cardi. Po výhře vícekrát zopakovala, že ji věnuje i autorovi projektu Swimming.

Velmi aktivně ji však začalo napadat množství nepřejících uživatelů, přičemž většina pocházela z tábora její přímé konkurentky Nicki Minaj. Po dlouhých hodinách vysvětlování nakonec mladé mamince došly nervy a přidala velmi emotivní video, kde mluví o tom, že na tomto projektu pracovala velmi tvrdě, tři měsíce nevyšla ze studia, někdy nespala i 2 či 3 noci v řadě a už má všeho dost.

Zavzpomínala ještě na časy, kdy byla na skladbu roku nominována její věc Bodak Yellow. V té době nevyhrála a veřejnost byla pohoršena. Nyní je vše přesně opačně. Cardi B to však neunesla a minimálně na jistý čas o ní prostřednictvím Instagramu neuslyšíme. Právě ten používala jako primární kanál, a tak budeme zvědaví, jak dlouho jí to vydrží.

Domů
Sdílet
Diskuse