Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2019 12:40
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Zhulil se a volal policistům, že našel v opuštěném domě tygra. Mysleli si, že halucinuje, ale zvíře tam opravdu bylo

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložit Uložené

Zvláštní příběh, který nakonec skončil šťastně.

Američtí policisté z města Houston ve státě Texas nevěřili vlastním uším, když jim zavolal vystrašený člověk se slovy, že našel v opuštěném domě tygra. Když ho začali přes telefon vyslýchat, zda si náhodou nevymýšlí a proč vlastně vešel do opuštěného domu, vysvětlil mužům zákona, že tam šel, aby si mohl v klidu a bezpečí zakouřit marihuanu.

Policisté začali mít v té chvíli podezření, zda si z nich volající jen nestřílí, nebo nezačal halucinovat a mozek před ním vytváří siluetu tygra, ovšem opak byl pravdou. Dispečink ubezpečoval, že nelže a tygr se v domě opravdu nachází.


Skeptická hlídka proto dorazila na místo, ohlédla situaci a zjistila, že člověk na telefonu nelhal. V opuštěném domě byl v garáži uvězněn tygr. Nebylo jasné, jak se tam dostal a kdo ho choval, a tak policisté rozjeli vyšetřování.

Doporučeno
Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) 25. července 2023 6:00

Zvíře se chovalo klidně, ale i tak ho ochranáři pro jistotu uspali a odvezli do jednoho ze zařízení pro exotická zvířata, kde by měl strávit zbytek svého života. Do volné přírody ho samozřejmě nemohou vypustit.

Policisty vyděsila i klec, která byla zajištěna jen provázkem a šroubovákem, což znamená, že kdyby byl tygr agresivnější, mohl se relativně snadno osvobodit a napáchat mnohem více škody. Kouření marihuany tak zachránilo život jednomu zvířeti, i když vše zpočátku vypadalo jako vedlejší účinek psychoaktivních látek.

Domů
Sdílet
Diskuse