Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. února 2019 13:13
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Indigovi nejsou blízké kravaty ani faktury. Poslechni si celé EP 4B0082

HUDBA
Uložit Uložené

Mladý reprezentant Brna vydává svůj debutový projekt, který si můžeš už teď objednat a poslechnout na streamovacích službách.

O Indigovi jsme poprvé psali přesně v den, kdy spatřila světlo světa skladba Miami Vice. Od tohoto dne se toho v jeho kariéře změnilo mnoho a dostal se do povědomí širšího publika. Zvládl vydat několik úspěšných singlů a také se stal vítězem soutěže Art of Hunt organizované Jägermeisterem, díky čemuž člen Baby Pool vydavatelství dostal možnost spolupracovat s NobodyListenem.

Právě 14. února Indigo vydává i svůj první plnohodnotný projekt s názvem 4B0082, což je označení pro indigovou barvu. Zároveň vychází i další videoklip, kde hostuje nejbližší kolega Persil.P objevující se i na zmiňovaném Miami Vice.

O tvorbu vizuálu se postarali EREM Production a hudební produkci doplnil aktuální nejaktivnější producent Special Beatz. V této chvíli si už můžeš objednat i fyzické CD, případně si ho poslechnout na streamovacích službách. Na závěr ještě dáváme do pozornosti křest v Kabinetu múz v Brně, kde budou hostovat i Bulhar a Labello.

Domů
Sdílet
Diskuse