Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. března 2019 11:40
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Žraloci a koupání s výhledem na Las Vegas. Nejdražší hotelový pokoj na světě stojí 2 miliony korun na noc

KULTURA
Uložit Uložené

Takto vypadá nejluxusnější hotelový pokoj na světě.

Damien Hirst je jedním z nejbohatších umělců a bavičů z Británie, který se nyní rozhodl svou vášeň pro design reflektovat velmi svérázným způsobem. Ve spolupráci s architektonickou firmou Bentel & Bentel se totiž podílel na tvorbě v současnosti nejdražšího pronajímaného obytného prostoru na světě.

Ten je součástí Palms Casino Resort v Las Vegas, nabízí 9 tisíc metrů čtverečních na dvou patrech a je plný vzácného umění, na míru vytvořených designových kousků nábytku z nejluxusnějších materiálů a prakticky všeho, co skupina bohatých lidí potřebuje k tomu, aby se ve městě hříchu dokázala na jednu či dvě noci zabavit.

Cena za jednodenní pobyt v hotelovém pokoji s názvem Empathy Suite stojí přesně 100 tisíc dolarů (2,25 milionu korun) a zahrnuje 24hodinovou službu komorníků, v případě, že cokoli potřebuješ, řidiče drahých aut, výhled na Las Vegas a nekonečný seznam zábavných atrakcí. Také soukromou prohlídku umění Damiena, která by se v současnosti dala vyčíslit jen v rámci tohoto prostoru na několik desítek milionů.

Domů
Sdílet
Diskuse