Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. března 2019 0:40
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Johnny Depp tvrdí, že ho bývalá manželka Amber Heard podváděla s Elonem Muskem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Herec obvinil miliardáře z aféry s jeho tehdejší manželkou.

Vztah Johnnyho Deppa a Amber Heard byl turbulentní od svého začátku. Herec a herečka se do sebe zamilovali, vzali se a nakonec od sebe odešli, přičemž Amber rovnou prohlašovala, že je Johnny násilník a vícekrát ji zbil. Navzdory těmto obviněním Johnny Depp tvrdí, že je nevinný, což chce nově dokázat rovnou v soudní síni. 

Jak jsme tě informovali, herec svou bývalou manželku zažaloval o 50 milionů dolarů za to, že ho připravila o roli v nových Pirátech z Karibiku, ale obviňuje ji i z toho, že se chtěla pouze zviditelnit, přičemž poškodila jeho jméno.

Amber svého partnera obvinila z domácího násilí vícekrát, avšak ani on nezahálel, protože prý po podobné domácí potyčce musel jít na operaci, když po něm Amber hodila láhev vodky, která se rozbila a zranila mu ruku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Portal Estrelando (@portalestrelando),

V žalobě se však nachází i jiné obvinění, kterého se hned chytila světová média. Johnny Depp prohlásil, že Amber Heard ho podváděla s miliardářem Elonem Muskem.

Herečka přitom měla k vizionáři blízko, protože si spolu začali krátce poté, co se Amber s Johnnym rozešli, jenže právníci herce tvrdí, že Elon potají navštěvoval herečku, když Depp pracoval a byl mimo domov. Musk prý měl být ve společném příbytku páru i v den, kdy Amber na internet přidala své zranění, které jí měl údajně způsobit herec.

Zástupci Muska už tvrzení vyvrátili se slovy o tom, jak se Elon s Amber sblížili až po skončení manželství herečky a herce, a dokonce se tento vztah ani nepřesunul do romantické roviny po delší dobu, takže Depp si prý ve své žalobě vymýšlí a domýšlí.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený modus (@modus_men),

Domů
Sdílet
Diskuse