Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. března 2019 20:20
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Dostaň 1000 dolarů za sledování maratonu marvelovek. Televize hledá někoho, kdo se ve filmech dobře vyzná

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Tisíc dolarů zní jako parádní odměna za zhlédnutí 20 filmů.

Marvelovky jsou srdeční záležitostí tisíců lidí a možná ani ty nejsi výjimkou. Čekání na Avengers: Endgame je však už nyní nekonečné a do premiéry zbývá ještě pár týdnů.

Nepříjemné čekání si však britská televizní společnost Cable TV rozhodla ozvláštnit neobvyklou marketingovou aktivitou, díky které může kdokoli vydělat 1000 dolarů, a to velmi jednoduše.

Stačí, když výherce soutěže o „práci snů“ zhlédne 20 filmů z Marvel univerza po sobě, než se do kin dostane Endgame. Šťastný kandidát za sledování filmů nejenže dostane zaplaceno, ale také získá hromady reklamních materiálů a merche plus všechny filmy na Blu-Ray.

Filmy, které na tebe budou čekat

Dostaň 1 000 dolárov za sledovanie maratónu marveloviek. Televízia hľadá niekoho, kto jej pomôže
Dostaň 1 000 dolárov za sledovanie maratónu marveloviek. Televízia hľadá niekoho, kto jej pomôže

Samozřejmě, nebude to jen tak a sledování filmů budeš muset dokumentovat na sociálních sítích. V Marvel univerzu se musíš dobře vyznat a zaslat také esej na 200 slov, v níž vysvětlíš, proč by 1000 dolarů mělo putovat právě tobě.

Dostaň 1 000 dolárov za sledovanie maratónu marveloviek. Televízia hľadá niekoho, kto sa vo filmoch dobre vyzná
Dostaň 1 000 dolárov za sledovanie maratónu marveloviek. Televízia hľadá niekoho, kto sa vo filmoch dobre vyzná Zdroj: cabletv
Domů
Sdílet
Diskuse