Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. března 2019 11:30
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Kanye West prodával nikdy nevydané Yeezy v provizorním limonádovém stánku

MÓDA
Uložit Uložené

Raper s manželkou zpříjemnili den mnoha lidem.

Kdybys měl šanci, koupil bys zatím nevydané tenisky Yeezy přímo z rukou Kaneyho Westa? Raper se společně s manželkou Kim Kardashian a společností adidas spojili s organizací National Alliance on Mental Illness, která pomáhá lidem s psychickými problémy po celých Spojených státech. Samotný Kanye si vícekrát prošel těžkými chvílemi, a tak si uvědomuje, jak důležité je dohlížet na psychické zdraví dětí, mládeže i dospělých.

Tenisky Yeezy Boost 700 V2 Geode zatím Kanye nevydal, v obchodech by se mohly objevit v příštích měsících. Tenisky jsou však hotové, a tak nechal Kanye vyrobit několik limonádových stánků po Americe, kde začal prodávat právě tyto Yeezy.

Vše se odehrávalo 22. března a cena byla stanovena na 300 dolarů. Nešlo přitom o snahu vydělat na lidech kreativním způsobem. Namísto toho budou všechny vybrané peníze darované zmiňované organizaci, aby mohla pomoci dalším lidem v těžkých životních situacích.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ray polanco jr (@raypolancojr),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený mywidelens (@mywidelens),

Domů
Sdílet
Diskuse