Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2019 10:48
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Jsou to slušní lidé, zastává se mužů, kteří napadli Feriho, starosta Boršic

ZAJÍMAVOSTI DOMINIK FERI
Uložit Uložené

Podle starosty obce jsou agresoři slušní lidé, protože jeden z nich vystudoval na lékaře.

Starosta Boršic Roman Jílek se zastal dvojice mužů, kteří v neděli napadli v jeho obci poslance Dominika Feriho„Podle mě jsou to slušní lidé z Uherského Hradiště, protože ten mladý muž vystudoval na lékaře. Když někdo je lékařem, měl by být slušně vychovaný,“ řekl pro iROZHLAS.

Tento logický kotrmelec předvedl, ač sám u incidentu nebyl. „Jestli to byl alkoholový úlet nebo jestli tam byla nějaká provokace z té nebo oné strany, to já nevím. Co očekáváte, když je 500 lidí v podnapilém stavu, co se asi tak může přihodit?“ dodal.

Doporučeno
Škoda rány, která padne vedle. Koledoval si, blbeček odpornej, komentují Češi napadení Feriho Škoda rány, která padne vedle. Koledoval si, blbeček odpornej, komentují Češi napadení Feriho 23. dubna 2019 11:55

Starosta za Ekologické sdružení Zahrada Moravy ale nebyl jediným, kdo se k situaci vyjádřil poněkud kontroverzním způsobem. Pro iROZHLAS se vyjádřil i dozorující státní zástupce Tomáš Pindur, podle kterého za útokem stál hlavně alkohol. „Byl to košt vína, který začínal v devět hodin, a k události mělo dojít kolem pěti hodin, tak asi tak,“ uvedl.

Incident s napadením se odehrál v neděli v podvečer. Poslanec Dominik Feri měl během degustace vín na Moravě vyjít ven na cigaretu se skleničkou v ruce. V tu chvíli k němu měl přijít neznámý mladík, zeptat se jej, zda je skutečně Feri, a následně jej opakovaně udeřit pěstí. Za poslance se následně postavili jeho přátelé a do pranice se vložil i otec agresora. Podle Feriho kamarádů říkal jeden z útočníků, že negři nejsou lidi.

Domů
Sdílet
Diskuse