Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. května 2019 14:28
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

CYBER69, Labello i členové FCK THEM. Addict číslo 16 postupně zveřejňuje lineup

HUDBA
Uložit Uložené

NobodyListen vyprodal 16. Addict, aniž by vůbec oznámil místo konání nebo hosty. Už 7. června zažije Praha další obrovskou party v jeho podání.

Addict je po delší odmlce zpět se 16. pokračováním. NobodyListen ho tentokrát dokázal v předprodeji vyprodat za 24 hodin, aniž by vůbec prozradil místo konání a hosty. Právě o těch to však letos podle organizátorů bude, protože se rozhodli přinášet do Česka atraktivní jména světové klubové scény.

Doporučeno
NobodyListen: S Addictem chystáme velké věci. Mám radost, že merch lidi baví i jako módní záležitost NobodyListen: S Addictem chystáme velké věci. Mám radost, že merch lidi baví i jako módní záležitost 3. dubna 2019 12:17

Dnes už víme, že se můžeme těšit na CYBER69 z Ruska. Oficiální DJ Tommyho Cashe měl možnost odehrát party pro lidi jako Kanye West nebo Drake a s kolektivem Off-White a Been Trill uspořádal nespočet událostí v rámci Fashion Weeků. S Virgilem dokonce odehrál i legendární set pro Boiler Room.

Samozřejmě, chybět nebudou ani domácí jména. Kromě NobodyListena je stálicí Addictů i Kewu a za rapové interprety přijdou Labello & Domo jako Die Mannschaft a Slovensko budou reprezentovat mladí KHANS z FCK THEM. To však ještě není všechno a brzy budou zveřejněna další jména.

Do pár dní se na oficiální události dozvíš i konkrétní místo konání, to je zatím zahaleno rouškou tajemství.

CYBER69, Labello aj členovia FCK THEM. Addict #16 postupne zverejňuje line up
CYBER69, Labello aj členovia FCK THEM. Addict #16 postupne zverejňuje line up
 

Domů
Sdílet
Diskuse