Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. května 2019 10:33
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Kit Harington je na léčení kvůli stresu i alkoholu. Chce si oddechnout a vyřešit osobní problémy

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Herec chce opět najít psychickou pohodu.

Pokud jsi už viděl dokument o natáčení poslední série Game of Thrones, zřejmě jsi postřehl, že Kit Harington alias Jon Snow byl po své poslední scéně mimořádně dojatý. Štáb si oblíbil jako vlastní rodinu, vždyť do seriálového světa naskočil v mladém věku, a dnes 32letý herec zřejmě těžko snášel konec jedné důležité životní kapitoly.

Doporučeno
Vladimír Furdík: Night King měl sedět na Železném trůnu, Daenerys byla od začátku tak trochu bláznivá (Rozhovor) Vladimír Furdík: Night King měl sedět na Železném trůnu, Daenerys byla od začátku tak trochu bláznivá (Rozhovor) 18. května 2019 19:35

Ve světových médiích se proto v posledních hodinách objevily zprávy, že Kit Harington již před odvysíláním závěrečné epizody Game of Thrones nastoupil do rehabilitačního zařízení v Connecticutu, kde podle slov jeho zástupců odpočívá a pracuje na vyřešení několika osobních problémů. Kit si chtěl v zařízení ulevit od stresu i od užívání alkoholu, čímž údajně zapíjel smutek z konce natáčení, informovalo Entertainment Weekly.


Stále po jeho boku stojí manželka Rose Leslie , kterou si určitě pamatuješ jako Ygritte. Oba herci se do sebe zamilovali právě na natáčení a Rose svého muže podporuje, aby se opět dostal do psychické pohody.

Kit svůj pobyt v rehabilitačním zařízení nijak neskrývá a světu prostřednictvím svých zástupců vzkázal, že se volný čas v kalendáři rozhodl využít právě takovým očistným léčením.

Domů
Sdílet
Diskuse