Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2019 10:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Black Eyed Peas a Snoop Dogg mají nejpozitivnější skladbu roku. Buď odlišný a laskavý, zahoď stres a depresi

HUDBA
Uložit Uložené

Hudební svět se dočkal spolupráce dvou zásadních jmen hudebního průmyslu, která vsadila na pozitivní vibe.

Black Eyed Peas stále tvoří novou hudbu v hvězdném složení a tentokrát si k sobě přizvali i legendárního Snoop Dogga. Společně se postarali o zatím nejpozitivnější věc tohoto roku, protože si sami uvědomují, že žijeme v uspěchaném světě plném nenávisti.
 
Novinka dostává příznačný název Be Nice a zazní v ní množství rad, které sice považujeme za klišé, je však občas důležité vyslovit je nahlas. Vyhýbej se stresu a negativitě, která může způsobovat deprese, buď k lidem laskavý a milý a neboj se být odlišný. Tento recept na štěstí zaručeně funguje, jen občas zapomínáme, že svět není až tak komplikovaný.
 
To je v jednoduchosti celá myšlenka skladby, která hned dostává i patřičný doprovodný vizuál. Black Eyed Peas tak volně navazují na loňský projekt Masters of the sun vol. 1 a sérii klipů. My doufáme, že jejich aktivita vyústí i v druhé pokračování již tento rok, nechme se však překvapit.

Domů
Sdílet
Diskuse