Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. července 2019 20:16
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Festival erotického prádla, nebo rapová nálož s Glebem? Češi prozradili, jaký by zorganizovali festival

HUDBA
Uložit Uložené

Na největším festivalu elektronické hudby u nás jsme se návštěvníků ptali na otázky týkající se hudby.

Festivalová sezóna je v plném proudu, a tak jsme se v rámci Refresher Léta vydali podívat na ten největší v rámci elektronické hudby. Koncentrace bizarnosti slibovala mnoho, což si můžeš prohlédnout i v následujícím videu.

V něm jsme se návštěvníků Beats for Love ptali, jaký festival mají nejraději a jaký by zorganizovali v případě neomezeného rozpočtu.

Výsledek podle očekávání stojí za to. Češi i Slováci nepopřeli svou náklonnost k rapu, mají však rádi i samotný B4L. Kdyby měli zorganizovat vlastní událost pod širým nebem, zaměřili se na svůj oblíbený žánr. Někteří by pozvali jen Gleba a své kamarády, další by chtěli čistý drum and bass.

Potkali jsme i pornoherečku Lady Dee, která nezůstala své pověsti nic dlužná. Pokud bys jí dal dostatek peněz, udělala by festival erotického prádla. Více se už ale dozvíš v samotném videu, které najdeš na našem novém českém YouTube kanálu, kde postupně přibývá lokální obsah. V případě, že tě zajímá dění v České republice, nezapomeň dát odběr. 

Domů
Sdílet
Diskuse