Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. srpna 2019 9:50
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Margot Robbie prozradila nejbizarnější místo, kde měla sex. Nejraději čte Harryho Pottera před spaním

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Herečka poskytuje rozhovory u příležitosti premiéry filmu Tenkrát v Hollywoodu.

Svět se momentálně nemůže dočkat premiéry filmu Tenkrát v Hollywoodu. Na stříbrném plátně se sejdou hvězdy jako Leonardo DiCaprio, Brad Pitt a samozřejmě i Margot Robbie, která s Leonardem natáčela legendární snímek Vlk z Wall Street.

Australská herečka se již naplno ponořila do marketingových povinností a v rozhovoru pro britský deník The Sun vyprávěla několik zážitků ze svého života, které se brzy objevily na titulkách webů z celého světa.

Otázka, na jakém nejzvláštnější místě už měla sex, ji však nezaskočila. Hvězda prozradila, že ho zažila na vodním skútru. „Na vodním skútru. Vodním skútru, který se nehýbal, ale byl ve vodě,“ zasmála se.

Kromě toho vysvětlovala, jak jí vadí otázky na děti. Dnes 29letá herečka se před třemi lety vdala za režiséra Toma Ackerleyho, ale na potomky prý mají dostatek času. „Jsem naštvaná, že existuje tento sociální kontrakt – vdala ses, teď musíš mít dítě,“ konstatuje.

Své fanoušky nepochybně potěšila i přiznáním, že si před spaním nejraději čte knihy o Harrym Potterovi. Když prý potřebuje vypnout a zrelaxovat, čtení knihy o mladém čaroději je nejlepším způsobem odpočinku. A miluje i pití piva ve sprše.

Domů
Sdílet
Diskuse