Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. srpna 2019 11:06
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Jiří Tkadlčík to dokázal! Vyhrál další titul pro nejsilnějšího muže Evropy ve své váze

SPORT
Uložit Uložené

Další víkend, další titul. Český strongman Jiří Tkadlčík potvrzuje fenomenální formu.

Český lev Jiří Tkadlčík je k nezastavení. Teprve před týdnem bodoval na evropském šampionátu v anglickém Rotherhamu a nyní si na konto v rámci jiné asociace připisuje další cenné vítězství.

Doporučeno
Jiří Tkadlčík překonal světový rekord! Nejsilnější muž světa ve své váze zdolal 406 kilo na mrtvý tah Jiří Tkadlčík překonal světový rekord! Nejsilnější muž světa ve své váze zdolal 406 kilo na mrtvý tah 6. července 2019 9:22

Tentokrát se mu to povedlo na akci European Ultimate Strongman Championship U105 (do 105 kilogramů), která se uskutečnila v neděli 11. srpna v Přerově – domovském městě českého siláka. O titul se porvalo celkem 12 strongmanů z celé Evropy, kteří závodili v 5 různých disciplínách. 

Nikomu z nich však Tkadlčík nedal šanci a soška pro vítěze připadla jemu. „2x Mistr Evropy strongmanů střední váhové kategorie – ve dvou asociacích – během jednoho týdne,“ raduje se ve svém příspěvku na Instagramu. Zároveň poděkoval rozhodčím i ostatním závodníkům, kteří tvrdě bojovali.

A aby toho nebylo málo, na soutěži dokázal domácí vítěz stanovit nový český rekord. Nad hlavu se mu totiž podařilo vytlačit jednoručku o váze 122,05 kilogramů. Gratulujeme! 

Domů
Sdílet
Diskuse